Project De Keerzijde

Project De Keerzijde 1

Maart 2018 is de eerste verbinding vanuit Werkplaats Breda een feit geworden. Nicolette Kleisterlee is als marketing professional verbonden aan De Keerzijde.

De Keerzijde

De Keerzijde is een trainingsbureau voor de zorg. Bij dit opleidingsinstituut worden mensen die in de zorg willen gaan werken of daarin al werkzaam zijn getraind zodat ze de juiste zorg kunnen bieden. Deelnemers ontdekken wat daadwerkelijk belangrijk is en koppelen dit direct terug naar de eigen praktijk.

Lieke du Bois, oprichtster van De Keerzijde: “In de toekomst kunnen we beschikbaar talent een Academie aanbieden om het schrijnende tekort in de zorg te minderen. Zo kunnen we bijvoorbeeld vluchtelingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt omscholen voor verschillende functies in de zorg. Met dank aan Werkplaats Breda kan ik nu in een korte periode een grote stap voorwaarts maken in de PR en het inzichtelijk maken van een solide marketing fundament.”

Nicolette Kleisterlee, marketing professional: “Ondernemerschap is in mijn ogen het begin van een dynamische samenleving waar eenieder zijn waardevolle steentje aan bij kan dragen. Dat ik als eerste persoon ben ingezet voor Werkplaats Breda voor een mooie marketingopdracht en ook nog eens bij een innovatieve onderneming vind ik meer dan bijzonder. Ik ben echt trots op Peter Princen (directeur Werkplaats Breda) en Lieke die keihard werken om het positieve verschil te maken voor onze samenleving.”