Mobiliteits Centrum Breda

Mobiliteitscentrum Breda

Je hoort het vaak op nieuwjaarstoespraken; “zonder de inzet van onze medewerkers, was het nooit gelukt” of “onze medewerkers maken het verschil”. Maar hoe belangrijk zijn medewerkers echt voor uw bedrijf? Als een machine kapot is, komt er binnen een dag een monteur om hem te repareren. Wanneer een medewerker minder goed functioneert, mondt dat vaak uit in demotivatie, of in ziekteverzuim.

Mobiliteitscentrum Breda is de “monteur” voor uw medewerkers. We bieden trajecten aan waarbij een medewerker ondersteuning krijgt om zo snel mogelijk duurzaam op eigen werkplek terug te kunnen keren of indien dit niet lukt op een andere passende functie elders aan de slag kan gaan. Zo zijn er verschillende manieren en oplossingen om uw medewerkers fit en gemotiveerd te houden, de juiste man/ vrouw op de juiste plek te krijgen en te houden en nieuwe medewerkers te werven.

Mobiliteitscentrum Breda is een samenwerking tussen twee bedrijven People In Place en Werkplaats Breda. We hebben elkaar gevonden via bedrijvenvereniging De Krogten. Onze missie is dat wij willen bijdragen aan: Ontwikkelen van mensen en bedrijven